Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT Oy täyttää kymmenen vuotta!

Vuonna 2012 MLT Oy:llä oli yksi työntekijä ja liikevaihto oli tasan nolla euroa. Nyt liikevaihto on lähes 2 miljoonan euroa ja tuote-edustuksina valikoitut kymmenen laadukasta alansa huippua. MLT kiittää kaikkia asiakkaitaan luottamuksesta - tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

MLT Oy kuuluu osaksi ruotsalaista Erinova Group konsernia. MLT:llä on toimipisteet Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Norjassa. Näissä kolmessa yhtiössä on on työntekijöitä yhteensä 45 henkilöä ja kokonaisliikevaihto oli vuonna 2021 yli 10 miljoonaa euroa.

Suomen MLT perustettiin Jyväskylässä 2012 ja kymmenessä vuodessa yritys on kasvanut yhdestä työntekijästä puolen tusinan joukoksi ja kahden miljoonan euron liikevaihtoon. Tämän kasvun ovat mahdollistaneet ahkera työ, tinkimätön asiakaspalvelu ja laadukkaat mittalaiteet. Ja tärkeimpänä tyytyväiset asiakkaat! MLT Oy on löytänyt paikkansa suomalaisen teollisuuden mittauksien ammatilaisena – palvelujen tuottajana ja mittalaitteiden edustajana.

Tarkkaan valitut päämiehemme eli tuote-edustukset ovat alansa huippua, oli kyseessä sitten kunnonvalvontamittaukset, 3D-skannaus, laserkeilaus tai kytkimen laserlinjaus. Mittalaitemyynnin lisäksi koulutamme kaikki uudet käyttäjät mittalaitteiden saloihin sekä pystymme antamaan teknistä tukea ja apua myös haastavissa tilanteissa. Osaamista ja kokemusta on vuosien varrella tullut paljon, koska teemme jatkuvasti mittauksia ja palveluja asiakastehtailla ympäri Suomea.

MLT:n päätuote-edustukset vuonna 2022 ovat:
Joista uusimpana amerikkalaisen API – Automated Precision, Inc -laserseurain koordinaattimittakoneet eli laser trackerit.

MLT:n Suomen osasto vieraili maaliskuussa 2022 emoyhtiön luona Ruotsissa Kickoff-palaverissa. Vierailun aikana pääsimme vihdoin tapaamaan henkilökohtaisesti uusia työkavereita sekä keskustelemaan uusimmista tuotteista ja mittaustekniikoista ryhmätöiden merkeissä.

Norjan MLT:n Hans Sæle jakaa Kickoffissa ryhmätöiden aiheet .

Kickoffissa juhlistettiin myös MLT Suomen kymmenvuotista taivalta ja saimme yllätyslahjan, josta tuli arvokas lisä Jyväskylän toimistomme varustukseen.

Ruotsin MLT:n toimitusjohtaja Christoffer Eriksson onnittelee Suomen MLT:tä ja luovuttaa synttärilahjan.

Vapaa-ajanohjelmana oli Padel-turnaus, jossa kaikki saivat hien pintaan ja reippaan mielen. Suomen MLT:n osallistuminen turnaukseen oli menestyksekäs, turnauksen voitti Eetu Siitonen ja kolmannelle sijalle tuli Arto Kortelainen.

Padel-turnauksen iloiset ja kaikensa antaneet osallistujat.

Kotiin palattuamme saimme Ruotsissa saamamme lahjan – huippulaadukkaan kahvikoneen heti käytöön ja makutestiin. Toki ohjekirjan avulla!

MLT Suomen synttärilahja vielä alkuperäispakkauksessa Jyväskylän toimistolla.
Uuden kahvikoneen käyttöönotto ja testaus – ohjekirjan avustuksella.

MLT Suomi kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneita luottamuksesta vuosien varrelta, ilman teitä kasvutarinamme ei olisi ollut mahdollinen. Ja toivotamme kaikki tervetulleiksi vierailemaan Jyväskylän toimistolle kahvittelun merkeissä sekä tutustumaan mittaamisen syväosaamiseen.

Keväisin terveisin – MLT Oy:n väki

Ps. Voit myös tavata meidät tänä vuonna seuraavilla alan messuilla:

 

20

Feb

Olemme mukana Konepajamessuilla Tampereella

Maaliskuussa 2024 Tampereella Pajan trilogia - Kone, Hitsi ja 3D. Kevään kokonaisuudessa Konepaja, Nordic Welding...

Lue lisää

20

Feb

MLT:n uusin vahvistus on nyt valittu

MLT:n uusi rekrytointi on kunnonvalvonnan tiimiin on päättynyt. Positioon tuli paljon hyviä hakijoita, ja valitamme...

Lue lisää

15

Nov

Creaformin ylläpitosopimukset uudistuvat

Tulevaisuudessa Creaformin ylläpitosopimus on entistäkin asiakaslähtöisempi. Voit valita joko Basic- tai Select-mallin ja mukauttaa sopimuksesi...

Lue lisää
logo logo