Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden asiantuntijoille ja päättäjille. Tapahtuma tarjoaa kävijöille laajan kattauksen teollisuuden palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoa.

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma on tiukasti teollisuuden ajan hermoilla

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman asiantuntijapuheenvuorot rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille: energia (mm. vety ja tuulivoima), vetytalous ja cleantech, LUMI-supertietokone, kyberturvallisuus, koneturvallisuuden standardit, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus, kiertotalous, kunnossapito ja huoltovarmuus.

Esittelemme näillä messuilla erityisesti kaikkia kunnossapidon tuotteita, kuten erilaisia linjauslaitteita ja värähtelymittauslaitteita.
Alla on muutama esimerkki mitä tuomme mukanamme:

VIBXPERT 3 Balancerilla tasapainotat kaikki koneet helposti ja luotettavasti sekä teet kattavat värähtelymittaukset ja -analyysit heti tasapainotuksen aikana. Tasapainotus voidaan tehdä 1- tai 2-tasossa ja värähtelymittaukset jopa 6:sta mittauskanavasta synkronoidusti.  Lue lisää tästä .

IRIS M- liikkeenvahvistuskameran patentoitu algoritmi vahvistaa mitattavan kohteen näkymätöntä liikettä ja selkeästä videosta nähdään minkä tahansa koneen tai rakenteen värähtelykäyttäytyminen. Kuvaaminen on helppoa ja sitä voidaan soveltaa useisiin eri tarkoituksiin. Lue lisää tästä.

Uuden sukupolven pureSignal langaton värähtelyanturi valvoo koneiden kuntoa ja parantaa tehtaasi käyttövarmuutta. AI-analytiikka tuottaa koneiden kuntoanalyysit ja toimenpidesuositukset käden käänteessä. PureSignalin pitkänkantaman radio-teknologia soveltuu mainiosti haastaviin teollisuuskohteisiin. Lue lisää tästä.

Rotalign touch laserilla linjaat koneen kuin koneen. Oli kysessä vaativa vaakakone tai pystykone, nivelakseli tai pyörimätön akseli. Kestävä kosketusnäyttö toimii kaikissa olosuhteissa ja langaton yhteys mahdollistaa tiedonsiirron kätevästi pilvipalvelun kautta.Lue lisää tästä.

Odotamme innolla tapaavamme teollisuuden alan ammattilaisia, yrityksiä, asiantuntijoita ja päättäjiä tapahtuman aikana. Tule tutustumaan osastoomme, keskustelemaan kanssamme ja saamaan lisätietoa PureSignal-värähtelyanturista sekä muista tuotteista ja palveluistamme.

Seuraa meitä linkkarissa niin pysyt ajan tasalla. Meitä seuraamaan pääset tästä.

Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä teollisuuden tulevaisuutta!

Tapahtuman tiedot:
Päivämäärä: 22. – 23.5.2024
Aika: Keskiviikko 22.5. klo 9-17, Torstai 23.5. klo 9-16
Paikka: Ouluhalli | Ouluhallintie 20 90130 Oulu
Messuosasto: Kortteli F4 | Osasto: 548

Rekisteröidy mukaan tästä 

Lisätietoja Pohjoinen teollisuus -tapahtumasta tästä.

03

Apr

MLT mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden...

Lue lisää

02

Apr

MLT mukana värähtelyklinikalla Tampereella 17.4.-18.4.2024

Värähtelyklinikka tarjoaa kahden päivän aikana erinomaisia puheenvuoroja kunnonvalvonnan ammattilaisille. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat juurisyyanalyysit ja...

Lue lisää

02

Apr

CASE: Valmet Technologies Oy Rautpohja

Jyväskyläläinen mittatalo MLT Machine & Laser Technology Oy on tuonut markkinoille uuden kannettavan 3D-skannerin, joka...

Lue lisää
logo logo