Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Meistä

Olemme mittatalo, joka keskittyy teollisuuden erilaisiin mittauksiin ja 3D-skannauksiin. MLT:llä on kaksi tehtävää: suoritamme monipuolisesti mittauspalveluja sekä edustamme ja myymme tunnettuja globaaleja mittalaite-brändejä. Jos teillä on ongelmia mittaamisessa tai kunnonvalvonnassa niin MLT hoitaa homman!

MLT Oy on ruotsalaisen MLT AB:n tytäryhtiö, joka on 30 vuoden ajan edustanut saksalaisen Prüftechnik AG:n tuotteita ja palveluja. Prüftechink on globaali markkinajohtaja laseriin perustuvissa linjauslaitteissa. Ensimmäinen laserlinjauslaite on alunperin Prüftechnikin kehittämä ja patentoima. Prüftechnikin tuoteisiin kuuluvat myös värähtelymittauslaitteistot ja -anturit sekä pyörrevirtaan perustuvat NDT-tarkastuslaitteet.

MLT:n valikoimista löytyvät myös kanadalaisen Creaformin innovatiiviset 3D-mittauslaitteet ja -skannerit, jotka tarkkuudessa ja käytettävyydessään ovat suosittuja laaduntarkastuksessa ja suunnittelun tukena, kuten takaisinmallinnuksessa.

Amerikkalainen RDI Technologies, jonka mullistava IRIS M -liikkeenvahvistuskamera näyttää värähtelyt. Liikkeenkuvausta käytetään värähtelykäyttäytymisen tutkimiseen ja ongelmanratkaisuun.

Vuonna 2021 saimme edustukseen  saksalaisen Z+F ZÖLLER+FRÖLICH tarkat ja luotettavat laserkeilaimet. Käytämme niitä myös osana MLT:n laserkeilauspalvelua.

Amerikkalaisen API (Automated Precision, Inc) Radian laser trackerit eli laserseuraimet ovat uusin lisä MLT:n tuotevalikoimassa. Radian laserseuraimet ovat tarkkoja ja luotettavia koordinaattimittakoneita teollisuuden tarkastus- ja laadunvarmistusmittauksiin.

MLT Machine Laser Technology Oy perustettiin vuonna 2012 huolehtimaan asiakkaittemme moninaisista tarpeista Suomessa, niin laite-edustuksissa kuin mittauspalveluissa. Mottona ja lupauksena MLT:llä on: YOU GOT MORE ja sen myös toimitamme!

Nähdään mittauksien parissa,
Eetu Siitonen
toimitusjohtaja
MLT Oy

________________________________________________________

MLT 30 vuotinen historia

1988 – MLT Maskin och Laser Teknik AB perustettiin Karlstadissa, Ruotsissa. Edustuksena alusta saakka saksalainen Prüftechnik.

1997 – Erikssonin perheen omistama Protoma AB osti MLT AB:n ja yhtiö siirrettiin Göteborgiin. MLT:n kasvun vuodet alkavat.

2002 – MLT toimitti ensimmäisen isomman kunnonvalvonta online-järjestelmän Ruotsin suurimmalle lämpövoimalaitokselle Söderenergille.

2004 – MLT vastaa Pohjoismaissa Paralign-mittauspalvelusta. Paralign-mittauksen avulla voidaan mitata telojen, rullien, valssien ja sylinterien linjaukset nopeasti ja tarkasti. Vuosien aikana Paralign-mittauspalvelu on otettu hyvin vastaan; etenkin paperi-, massa- ja terästeollisuudessa.

2008 – MLT AB ottaa edustukseensa markkinajohtajan saksalaisen SCHENCK-RoTec tasapainotuskoneiden myynti-, huolto- ja tukitoimet Ruotsissa.

2011 – MLT ottaa edustukseensa edityksellisen 3D-käsiskannerien valmistajan, kanadalaisen Creaformin, vastuunaan Ruotsi, Suomi ja Norja.

2012 – Tytäryhtiö MLT Machine & Laser Technology Oy aloittaa toimintansa Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä. MLT Oy vastaa Suomen markkinoista: laitemyynnistä, mittaus- ja kunnonvalvontapalveluista sekä huolloista ja kalibroinneista.

2015 – MLT uusin aluevaltaus on Prosessi Metrologia, jossa automaattisten laaduntarkastus, geometrianmittaus ja skannausratkaisujen ytimessä on amerikkalaisen LMI Technologiesin älykkäät laseranturit.

2016 – Järjestettiin ensimmäiset MLT Open Frisbeegolf -kisat. Voittajana Harri Aaltonen, MLT.

2017 – Tytäryhtiö MLT Maskin & Laser Teknikk AS  aloittaa toimintansa Oslossa, Norjassa.

2018 – Järjestettiin toiset MLT Open Frisbeegolf -kisat. Voittajana jälleen Harri Aaltonen, MLT.

2018 – MLT Oy edustus laajenee Prüftechnikin pyörrevirtaan perustuviin NDT-tarkastuslaitteisiin sekä RDI Technologies Inc liikkeenvahvistuskuvaus-järjestelmiin (IRIS M). 

2018 – MLT juhlii 37-vuotissynttäreitä! Ruotsi 30 v, Suomi 6v ja Norja 1v.

2019 – MLT saavuttaa toisena vuotta peräkkäin 3D-skannereiden valmistajan Creaformin Stratetgic Partner -tason.

2019 – MLT muuttaa uusiin, isompiin tiloihin ja henkilöstömäärä kasvanut Suomessa kuuteen.

2020 – Uusin laite-edustus on saksalaisen Z+F Zoller+Fröhlich -laserkeilaimet. Z+F on pitkän matkan skannauksen eli laserkeilauksen ehdoton ykkönen jo vuodesta 1963

2020 – MLT järjestää mittauswebinaareja ja ensimmäisessä neljän webinaarin sarjassa mukana yli 200 ilmoittautunutta.

2020MLT Frisbeegolf Open järjestetään viidettä kertaa ja Avoimessa sarjassa MLT:lle kolmoisvoitto.

2020 – Suomalaisen Asensiot Oy:n kehittämä FRT-tekoälyalgoritmi integroituu osaksi NiVia-kunnonvalvontapalvelua. FRT-tekoälyn avulla voidaan analysoida värähtelydataa todella tehokkaasti ja reagoida myös alkaaviin vikoihin jo aikaisessa vaiheessa.

2022 – Amerikkalaisen API (Automated Precision, Inc) Radian laser trackerit eli laserseuraimet osaksi MLT tuote-edustuksia.

2022 – MLT Finland juhlii 10-vuotissynttäreitä!

20

Feb

Olemme mukana Konepajamessuilla Tampereella

Maaliskuussa 2024 Tampereella Pajan trilogia - Kone, Hitsi ja 3D. Kevään kokonaisuudessa Konepaja, Nordic Welding...

Lue lisää

20

Feb

MLT:n uusin vahvistus on nyt valittu

MLT:n uusi rekrytointi on kunnonvalvonnan tiimiin on päättynyt. Positioon tuli paljon hyviä hakijoita, ja valitamme...

Lue lisää

15

Nov

Creaformin ylläpitosopimukset uudistuvat

Tulevaisuudessa Creaformin ylläpitosopimus on entistäkin asiakaslähtöisempi. Voit valita joko Basic- tai Select-mallin ja mukauttaa sopimuksesi...

Lue lisää
logo logo