Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Meistä

Olemme mittatalo, joka keskittyy teollisuuden erilaisiin mittauksiin ja 3D-skannauksiin. MLT:llä on kaksi tehtävää: suoritamme monipuolisesti mittauspalveluja sekä edustamme ja myymme tunnettuja globaaleja mittalaite-brändejä. Jos teillä on ongelmia mittaamisessa tai kunnonvalvonnassa niin MLT hoitaa homman!

MLT Oy on ruotsalaisen MLT AB:n tytäryhtiö, joka on 30 vuoden ajan edustanut saksalaisen Prüftechnik AG:n tuotteita ja palveluja. Prüftechink on globaali markkinajohtaja laseriin perustuvissa linjauslaitteissa. Ensimmäinen laserlinjauslaite on alunperin Prüftechnikin kehittämä ja patentoima. Prüftechnikin tuoteisiin kuuluvat myös värähtelymittauslaitteistot ja -anturit sekä pyörrevirtaan perustuvat NDT-tarkastuslaitteet.

MLT:n valikoimista löytyvät myös kanadalaisen Creaformin innovatiiviset 3D-mittauslaitteet ja -skannerit, jotka tarkkuudessa ja käytettävyydessään ovat suosittuja laaduntarkastuksessa ja suunnittelun tukena, kuten takaisinmallinnuksessa.

Amerikkalainen RDI Technologies, jonka mullistava IRIS M -liikkeenvahvistuskamera näyttää värähtelyt. Liikkeenkuvausta käytetään värähtelykäyttäytymisen tutkimiseen ja ongelmanratkaisuun.

Vuonna 2021 saimme edustukseen  saksalaisen Z+F ZÖLLER+FRÖLICH tarkat ja luotettavat laserkeilaimet. Käytämme niitä myös osana MLT:n laserkeilauspalvelua.

Amerikkalaisen API (Automated Precision, Inc) Radian laser trackerit eli laserseuraimet ovat uusin lisä MLT:n tuotevalikoimassa. Radian laserseuraimet ovat tarkkoja ja luotettavia koordinaattimittakoneita teollisuuden tarkastus- ja laadunvarmistusmittauksiin.

MLT Machine Laser Technology Oy perustettiin vuonna 2012 huolehtimaan asiakkaittemme moninaisista tarpeista Suomessa, niin laite-edustuksissa kuin mittauspalveluissa. Mottona ja lupauksena MLT:llä on: YOU GOT MORE ja sen myös toimitamme!

Nähdään mittauksien parissa,
Eetu Siitonen
toimitusjohtaja
MLT Oy

________________________________________________________

MLT 30 vuotinen historia

1988 – MLT Maskin och Laser Teknik AB perustettiin Karlstadissa, Ruotsissa. Edustuksena alusta saakka saksalainen Prüftechnik.

1997 – Erikssonin perheen omistama Protoma AB osti MLT AB:n ja yhtiö siirrettiin Göteborgiin. MLT:n kasvun vuodet alkavat.

2002 – MLT toimitti ensimmäisen isomman kunnonvalvonta online-järjestelmän Ruotsin suurimmalle lämpövoimalaitokselle Söderenergille.

2004 – MLT vastaa Pohjoismaissa Paralign-mittauspalvelusta. Paralign-mittauksen avulla voidaan mitata telojen, rullien, valssien ja sylinterien linjaukset nopeasti ja tarkasti. Vuosien aikana Paralign-mittauspalvelu on otettu hyvin vastaan; etenkin paperi-, massa- ja terästeollisuudessa.

2008 – MLT AB ottaa edustukseensa markkinajohtajan saksalaisen SCHENCK-RoTec tasapainotuskoneiden myynti-, huolto- ja tukitoimet Ruotsissa.

2011 – MLT ottaa edustukseensa edityksellisen 3D-käsiskannerien valmistajan, kanadalaisen Creaformin, vastuunaan Ruotsi, Suomi ja Norja.

2012 – Tytäryhtiö MLT Machine & Laser Technology Oy aloittaa toimintansa Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä. MLT Oy vastaa Suomen markkinoista: laitemyynnistä, mittaus- ja kunnonvalvontapalveluista sekä huolloista ja kalibroinneista.

2015 – MLT uusin aluevaltaus on Prosessi Metrologia, jossa automaattisten laaduntarkastus, geometrianmittaus ja skannausratkaisujen ytimessä on amerikkalaisen LMI Technologiesin älykkäät laseranturit.

2016 – Järjestettiin ensimmäiset MLT Open Frisbeegolf -kisat. Voittajana Harri Aaltonen, MLT.

2017 – Tytäryhtiö MLT Maskin & Laser Teknikk AS  aloittaa toimintansa Oslossa, Norjassa.

2018 – Järjestettiin toiset MLT Open Frisbeegolf -kisat. Voittajana jälleen Harri Aaltonen, MLT.

2018 – MLT Oy edustus laajenee Prüftechnikin pyörrevirtaan perustuviin NDT-tarkastuslaitteisiin sekä RDI Technologies Inc liikkeenvahvistuskuvaus-järjestelmiin (IRIS M). 

2018 – MLT juhlii 37-vuotissynttäreitä! Ruotsi 30 v, Suomi 6v ja Norja 1v.

2019 – MLT saavuttaa toisena vuotta peräkkäin 3D-skannereiden valmistajan Creaformin Stratetgic Partner -tason.

2019 – MLT muuttaa uusiin, isompiin tiloihin ja henkilöstömäärä kasvanut Suomessa kuuteen.

2020 – Uusin laite-edustus on saksalaisen Z+F Zoller+Fröhlich -laserkeilaimet. Z+F on pitkän matkan skannauksen eli laserkeilauksen ehdoton ykkönen jo vuodesta 1963

2020 – MLT järjestää mittauswebinaareja ja ensimmäisessä neljän webinaarin sarjassa mukana yli 200 ilmoittautunutta.

2020MLT Frisbeegolf Open järjestetään viidettä kertaa ja Avoimessa sarjassa MLT:lle kolmoisvoitto.

2020 – Suomalaisen Asensiot Oy:n kehittämä FRT-tekoälyalgoritmi integroituu osaksi NiVia-kunnonvalvontapalvelua. FRT-tekoälyn avulla voidaan analysoida värähtelydataa todella tehokkaasti ja reagoida myös alkaaviin vikoihin jo aikaisessa vaiheessa.

2022 – Amerikkalaisen API (Automated Precision, Inc) Radian laser trackerit eli laserseuraimet osaksi MLT tuote-edustuksia.

2022 – MLT Finland juhlii 10-vuotissynttäreitä!

24

May

Fluken vaihtotarjouskampanja on nyt käynnissä

Fluke-Prüftechnik -vaihtokampanjan aikana voit vaihtaa vanhan kytkimenlinjauslaserin tai värähtelymittarin uuteen ja nykyaikaiseen Prüftechnik-mittalaitteeseen. Kampanja on...

Lue lisää

26

Apr

MLT Frisbeegolf Open 2023 -tapahtuma tulee taas!

Tervetuloa asiakkaat ja yhteiskumppanit perinteiseen MLT Frisbeegolf Open 2023-tapahtumaan. Tapahtuman järjestetään perjantaina 26.5.2023 Viherlandian Frisbeegolf-radalla,...

Lue lisää

17

Feb

Todellinen kopio historiallisista ovista Dørfabrikken Vatnestrøm kanssa

"Hieman paremmat ovet - vuodesta 1948" -iskulauseen omaava ovitehdas Dørfabrikken Vatnestrøm auttaa säilyttämään historiallisen ilmeen,...

Lue lisää
logo logo