Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Meistä

Olemme mittatalo, jonka DNA:ssa on asiakkaiden auttaminen. Emme vain toimita laitteita, vaan aidosti ratkaisemme asiakkaan haasteita, yhdessä. Keskitymme teollisuuden erilaisiin mittauksiin ja 3D-skannauksiin. Meillä on kaksi keskeistä tehtävää: monipuoliset mittauspalvelut sekä globaalisti tunnettujen mittalaite-brändien edustaminen ja myynti.

MLT Oy on osa ruotsalaista Erinova Groupia, johon kuuluu viisi sisaryhtiötä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

MLT on edustanut 36 vuoden ajan saksalaisen Prüftechnik AG:n tuotteita ja palveluja. Prüftechnik on globaali markkinajohtaja laseriin perustuvissa linjauslaitteissa. Ensimmäinen laserlinjauslaite on alunperin Prüftechnikin kehittämä ja patentoima. Prüftechnikin tuoteisiin kuuluvat myös värähtelymittauslaitteistot ja -anturit sekä pyörrevirtaan perustuvat NDT-tarkastuslaitteet.

MLT:n valikoimista löytyvät myös kanadalaisen Creaformin innovatiiviset 3D-mittauslaitteet ja -skannerit, jotka tarkkuudessa ja käytettävyydessään ovat suosittuja laaduntarkastuksessa ja suunnittelun tukena, kuten takaisinmallinnuksessa.

Amerikkalainen RDI Technologies, jonka mullistava IRIS M -liikkeenvahvistuskamera näyttää värähtelyt. Liikkeenkuvausta käytetään värähtelykäyttäytymisen tutkimiseen ja ongelmanratkaisuun.

Vuonna 2021 saimme edustukseen saksalaisen Z+F ZÖLLER+FRÖLICH tarkat ja luotettavat laserkeilaimet. Käytämme niitä myös osana MLT:n laserkeilauspalvelua.

Amerikkalaisen API (Automated Precision, Inc) Radian laser trackerit eli laserseuraimet ovat uusin lisä MLT:n tuotevalikoimassa. Radian laserseuraimet ovat tarkkoja ja luotettavia koordinaattimittakoneita teollisuuden tarkastus- ja laadunvarmistusmittauksiin.

MLT Machine Laser Technology Oy perustettiin vuonna 2012 huolehtimaan asiakkaittemme moninaisista tarpeista Suomessa, niin laite-edustuksissa kuin mittauspalveluissa. Mottona ja lupauksena MLT:llä on: YOU GOT MORE ja sen myös toimitamme!

Nähdään mittauksien parissa,
Eetu Siitonen
toimitusjohtaja
MLT Oy

________________________________________________________

MLT:n 36 vuotinen historia

1988 – MLT Maskin och Laser Teknik AB perustettiin Karlstadissa, Ruotsissa. Edustuksena alusta saakka saksalainen Prüftechnik.

1997 – Erikssonin perheen omistama Protoma AB osti MLT AB:n ja yhtiö siirrettiin Göteborgiin. MLT:n kasvun vuodet alkavat.

2002 – MLT toimitti ensimmäisen isomman kunnonvalvonta online-järjestelmän Ruotsin suurimmalle lämpövoimalaitokselle Söderenergille.

2004 – MLT vastaa Pohjoismaissa Paralign-mittauspalvelusta. Paralign-mittauksen avulla voidaan mitata telojen, rullien, valssien ja sylinterien linjaukset nopeasti ja tarkasti. Vuosien aikana Paralign-mittauspalvelu on otettu hyvin vastaan; etenkin paperi-, massa- ja terästeollisuudessa.

2008 – MLT AB ottaa edustukseensa markkinajohtajan saksalaisen SCHENCK-RoTec tasapainotuskoneiden myynti-, huolto- ja tukitoimet Ruotsissa.

2011 – MLT ottaa edustukseensa edityksellisen 3D-käsiskannerien valmistajan, kanadalaisen Creaformin, vastuunaan Ruotsi, Suomi ja Norja.

2012 – Tytäryhtiö MLT Machine & Laser Technology Oy aloittaa toimintansa Suomen Ateenassa eli Jyväskylässä. MLT Oy vastaa Suomen markkinoista: laitemyynnistä, mittaus- ja kunnonvalvontapalveluista sekä huolloista ja kalibroinneista.

2015 – MLT uusin aluevaltaus on Prosessimetrologia, jossa automaattisten laaduntarkastus, geometrianmittaus ja skannausratkaisujen ytimessä on amerikkalaisen LMI Technologiesin älykkäät laseranturit.

2016 – Järjestettiin ensimmäiset MLT Open Frisbeegolf -kisat. Voittajana Harri Aaltonen, MLT.

2017 – Tytäryhtiö MLT Maskin & Laser Teknikk AS  aloittaa toimintansa Oslossa, Norjassa.

2018 – Järjestettiin toiset MLT Open Frisbeegolf -kisat. Voittajana jälleen Harri Aaltonen, MLT.

2018 – MLT Oy edustus laajenee Prüftechnikin pyörrevirtaan perustuviin NDT-tarkastuslaitteisiin sekä RDI Technologies Inc liikkeenvahvistuskuvaus-järjestelmiin (IRIS M). 

2018 – MLT juhlii 37-vuotissynttäreitä! Ruotsi 30 v, Suomi 6v ja Norja 1v.

2019 – MLT saavuttaa toisena vuotta peräkkäin 3D-skannereiden valmistajan Creaformin Strategic Partner -tason.

2019 – MLT muuttaa uusiin, isompiin tiloihin ja henkilöstömäärä kasvanut Suomessa kuuteen.

2020 – Uusin laite-edustus on saksalaisen Z+F Zoller+Fröhlich -laserkeilaimet. Z+F on pitkän matkan skannauksen eli laserkeilauksen ehdoton ykkönen jo vuodesta 1963

2020 – MLT järjestää mittauswebinaareja ja ensimmäisessä neljän webinaarin sarjassa mukana yli 200 ilmoittautunutta.

2020MLT Frisbeegolf Open järjestetään viidettä kertaa ja Avoimessa sarjassa MLT:lle kolmoisvoitto.

2020 – Suomalaisen Asensiot Oy:n kehittämä FRT-tekoälyalgoritmi integroituu osaksi NiVia-kunnonvalvontapalvelua. FRT-tekoälyn avulla voidaan analysoida värähtelydataa todella tehokkaasti ja reagoida myös alkaaviin vikoihin jo aikaisessa vaiheessa.

2022 – Amerikkalaisen API (Automated Precision, Inc) Radian laser trackerit eli laserseuraimet osaksi MLT tuote-edustuksia.

2022 – MLT Finland juhlii 10-vuotissynttäreitä!

2023 – MLT Oy:n johto vaihtuu. Uudeksi toimitusjohtajaksi valitaan Eetu Siitonen. MLT siirtyy Erinova Groupin tytäryhtiöksi.

 

11

Jun

KUTSU: MLT Frisbeegolf Open 2024 -tapahtuma julkaistu!

Tervetuloa asiakkaat ja yhteiskumppanit perinteiseen MLT Frisbeegolf Open 2024-tapahtumaan. Tapahtuman järjestetään perjantaina 16.8.2024 Viherlandian Frisbeegolf-radalla,...

Lue lisää

03

Apr

MLT mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden...

Lue lisää

02

Apr

MLT mukana värähtelyklinikalla Tampereella 17.4.-18.4.2024

Värähtelyklinikka tarjoaa kahden päivän aikana erinomaisia puheenvuoroja kunnonvalvonnan ammattilaisille. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat juurisyyanalyysit ja...

Lue lisää
logo logo