Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Henkilöstömuutoksia ja uusia työkavereita

MLT johto vaihtuu Suomessa, kun Eetu Siitonen ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävät 1.2.2023. MLT henkilöstö kasvaa myös kun panostamme lisää mittauspalvelujen tuottamiseen sekä talouden ja hallinnon osa-alueille.

MLT Oy:n  toimitusjohtajana toiminut Teemu Ritvanen siirtyy uusiin tehtäviin, toisen työnantajan palvelukseen helmikuun lopussa. Teemu on johtanut menestyksellisesti yritystä jo 11 vuoden ajan, joiden aikana yritys on kasvanut yhden miehen toimistosta kahdeksan osaavan henkilön tiimiksi. Ja yrityksen liikevaihto on kasvanut yli 2 miljoonaan euroon.

“Vuodet MLT:llä ovat olleet todella hieno kokemus ja näköalapaikka suomalaiseen teollisuuteen ja sen muuttuviin tarpeisiin. Yrityksen kasvu ja menestys ovat pohjautuneet asiakkaiden aitoon auttamiseen ja työyhteisön hyvään spirittiin. Unohtamatta laadukkaita mittalaitteita, joita edustamme ja niiden kanssa teemme töitä eli mittauspalveluja päivittäin.”

MLT toimitusjohtajan tehtävät ottaa vastaan 1.2.2023 yrityksessä jo 8 vuotta ollut Eetu Siitonen. Eetun vastuulla ovat aiemmin olleet 3D-skannereiden ja mittauspalveluiden myynti sekä eri tyyppiset mittaukset asiakastehtailla. Eetun on pitkällä kokemuksella eri tyyppisistä teollisuuden aloista ja asiakkaiden haasteista antavat  hyvän pohjan johtaa ja kehittää yritystä eteenpäin.

”Olen innoissani uudesta roolistani MLT Oy:n johdossa. Teemu on tehnyt erinomaista työtä yrityksen johtamisessa ja luonut hyvän tiimin, joiden kanssa on helppo työskennellä. Meillä työ on aina asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua. Haluan jatkossakin vahvistaa MLT:n asemaa kasvavalla mittausalalla, mikä myös näkyy meillä nyt tehtyjen sekä tulevien rekrytointien kautta.”

Yritys kasvaa myös uusilla työntekijöillä

MLT on saanut lisäresurssia hallintoon ja talouteen sekä myös 3D- mittauksiin ja skannauksiin. Näin pystymme vastaamaan vieläkin tehokkaammin asiakkaiden tarpeisiin sekä kehittämään omaan toimintaamme entistä paremmaksi.

Tammikuussa 2023 aloittanut Jarna Väisänen tulee vastaamaan yrityksen hallinnosta, taloudesta sekä markkinoinnista ja siten on tärkeässä roolissa osana kasvuyrityksen strategiaa. Jarnalla on useamman vuoden kokemus taloushallinnosta sekä markkinoinnista.

 

 

Helmikuussa 2023 MLT:llä aloittaa myös Riku Honkanen, joka tulee osaksi 3D-mittauksien ja skannaajien tiimiin sekä vastaa NDT-tuotteista ja palveluista. Riku on jo vuoden ajan tehnyt MLT:llä mittauspalveluja opiskelujensa ohella ja valmistuu tänä keväänä Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta koneinsinööriksi.

 

 

Tervetuloa MLT:lle uudet vahvistukset!

Lisätietoja antavat:

Eetu Siitonen, 044 337 5885, eetu.siitonen@mltfinland.fi
Teemu Ritvanen, 050 564 8640, teemu.ritvanen@mltfinland.fi

17

Feb

Todellinen kopio historiallisista ovista Dørfabrikken Vatnestrøm kanssa

"Hieman paremmat ovet - vuodesta 1948" -iskulauseen omaava ovitehdas Dørfabrikken Vatnestrøm auttaa säilyttämään historiallisen ilmeen,...

Lue lisää

29

Jan

Tule töihin MLT:lle

Kiinnostaako mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit, huippuluokan teknologia ja asiakkaiden auttaminen? Jos kyllä, niin hae MLT:lle,...

Lue lisää

19

Jan

Henkilöstömuutoksia ja uusia työkavereita

MLT johto vaihtuu Suomessa, kun Eetu Siitonen ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävät 1.2.2023. MLT henkilöstö kasvaa...

Lue lisää
logo logo