Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Henkilöstömuutoksia ja uusia työkavereita

MLT johto vaihtuu Suomessa, kun Eetu Siitonen ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävät 1.2.2023. MLT henkilöstö kasvaa myös kun panostamme lisää mittauspalvelujen tuottamiseen sekä talouden ja hallinnon osa-alueille.

MLT Oy:n  toimitusjohtajana toiminut Teemu Ritvanen siirtyy uusiin tehtäviin, toisen työnantajan palvelukseen helmikuun lopussa. Teemu on johtanut menestyksellisesti yritystä jo 11 vuoden ajan, joiden aikana yritys on kasvanut yhden miehen toimistosta kahdeksan osaavan henkilön tiimiksi. Ja yrityksen liikevaihto on kasvanut yli 2 miljoonaan euroon.

“Vuodet MLT:llä ovat olleet todella hieno kokemus ja näköalapaikka suomalaiseen teollisuuteen ja sen muuttuviin tarpeisiin. Yrityksen kasvu ja menestys ovat pohjautuneet asiakkaiden aitoon auttamiseen ja työyhteisön hyvään spirittiin. Unohtamatta laadukkaita mittalaitteita, joita edustamme ja niiden kanssa teemme töitä eli mittauspalveluja päivittäin.”

MLT toimitusjohtajan tehtävät ottaa vastaan 1.2.2023 yrityksessä jo 8 vuotta ollut Eetu Siitonen. Eetun vastuulla ovat aiemmin olleet 3D-skannereiden ja mittauspalveluiden myynti sekä eri tyyppiset mittaukset asiakastehtailla. Eetun on pitkällä kokemuksella eri tyyppisistä teollisuuden aloista ja asiakkaiden haasteista antavat  hyvän pohjan johtaa ja kehittää yritystä eteenpäin.

”Olen innoissani uudesta roolistani MLT Oy:n johdossa. Teemu on tehnyt erinomaista työtä yrityksen johtamisessa ja luonut hyvän tiimin, joiden kanssa on helppo työskennellä. Meillä työ on aina asiakaslähtöistä ja laadukasta palvelua. Haluan jatkossakin vahvistaa MLT:n asemaa kasvavalla mittausalalla, mikä myös näkyy meillä nyt tehtyjen sekä tulevien rekrytointien kautta.”

Yritys kasvaa myös uusilla työntekijöillä

MLT on saanut lisäresurssia hallintoon ja talouteen sekä myös 3D- mittauksiin ja skannauksiin. Näin pystymme vastaamaan vieläkin tehokkaammin asiakkaiden tarpeisiin sekä kehittämään omaan toimintaamme entistä paremmaksi.

Tammikuussa 2023 aloittanut Jarna Väisänen tulee vastaamaan yrityksen hallinnosta, taloudesta sekä markkinoinnista ja siten on tärkeässä roolissa osana kasvuyrityksen strategiaa. Jarnalla on useamman vuoden kokemus taloushallinnosta sekä markkinoinnista.

 

 

Helmikuussa 2023 MLT:llä aloittaa myös Riku Honkanen, joka tulee osaksi 3D-mittauksien ja skannaajien tiimiin sekä vastaa NDT-tuotteista ja palveluista. Riku on jo vuoden ajan tehnyt MLT:llä mittauspalveluja opiskelujensa ohella ja valmistuu tänä keväänä Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta koneinsinööriksi.

 

 

Tervetuloa MLT:lle uudet vahvistukset!

Lisätietoja antavat:

Eetu Siitonen, 044 337 5885, eetu.siitonen@mltfinland.fi
Teemu Ritvanen, 050 564 8640, teemu.ritvanen@mltfinland.fi

03

Apr

MLT mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden...

Lue lisää

02

Apr

MLT mukana värähtelyklinikalla Tampereella 17.4.-18.4.2024

Värähtelyklinikka tarjoaa kahden päivän aikana erinomaisia puheenvuoroja kunnonvalvonnan ammattilaisille. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat juurisyyanalyysit ja...

Lue lisää

02

Apr

CASE: Valmet Technologies Oy Rautpohja

Jyväskyläläinen mittatalo MLT Machine & Laser Technology Oy on tuonut markkinoille uuden kannettavan 3D-skannerin, joka...

Lue lisää
logo logo