Yhteystiedot
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Optalign touch -linjauslaite on oikea valinta!

Optalign on maailman ensimmäinen ja suosituin laserlinjauslaite ja uusi Optalign touch voitti ylivoimaisesti amerikkalaisen PLANT ENGINEERING -lehden äänestyksen ja on todistanut monipuolisuutensa asiakkaittemme keskuudessa. Lue lisää alta.

Mitä uutta Optalign touchissa? Uusi kosketusnäytöllinen päätelaite, sisäänrakennettu kamera, langattomuus ja monipuoliset mittausominaisuudet (esim. konejono, ohitustapa-mittaus, lämpökompensaatiot, nivelakselien linjaus) tekevät linjauksesta entistä luotettavampaa ja helpompaa. Tämä palkittu laite ei jätä kylmäksi. LUE LISÄÄ KOTISIVUILTAMME!

OPTALIGN TOUCH voittaa amerikkalaisen PLANT ENGINNEERING -lehden äänestyksen PRODUCT OF THE YEAR 2018 suurimmalla äänimäärällä kaikissa kategorioissa. Lue lisää täältä. Onnea Prüftechnik, onnea Optalign!!

Normaint valitsee Prüftechnikin Optalign touch –laserlinjauslaitteen!

Normaint vahvistaa entisestään  kunnossapitopalvelujaan uuden kytkimenlinjauslaitteen osalta. Optalign touchin hankinnan lisäksi Normaintin neljä kunnossapitäjää osallistuivat MLT:n kahden päivän linjauskurssille Jyväskylässä ja pystyvät tämän jälkeen hyödyntämään uuden laserin edistykselliset ominaisuudet heti ensi metreiltä lähtien.

 

 

19

Jul

FLUKE ostaa Prüftechnikin

Fluke Corp. globaali testaus- ja mittauslaitteistojen valmistaja  ostaa saksalaisen  PRÜFTECHNIKin, joka on markkinajohtaja laseriin perustuvissa...

Lue lisää

14

Jun

MLT Open 2019 ja uudet tilat

MLT uudet tilat otettiin upeasti vastaan ja MLT Frisbeegolf Open -kisat pidettiin jälleen kerran aurinkoissa...

Lue lisää

22

May

Oletko uusi 3D-skannaajamme?

Kiinnostaako mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit, huippuluokan teknologia? Jos kyllä, hae MLT:lle, sillä jatkamme toimintamme laajentamista...

Lue lisää
logo