Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Tekoäly osana Nivia-kunnonvalvontaa

MLT:n Nivia-kunnonvalvontapalvelu on uudistunut! Niviassa on käytössä FRT-tekoäly, jonka avulla värähtelydatan analysointi nopeaa ja helppoa. Nivia ja FRT-ensivaste antavat välittömästi tärkeää tietoa koneiden kunnosta kaikille kunnossapidon parissa toimijoille. Suoritat vain mittaukset - ensimmäinen raportti vain minuuteissa.

NiVia on kunnonvalvontaan räätälöity palvelukokonaisuus, jonka avulla valvontaan pohjoismaisten asiakkaiden tuhansia koneita jo vuosien ajan, ja määrä kasvaa koko ajan. Yhdistämällä uudistuneeseen Nivia-palveluun Asensiot Oy:n kehittämän FRT-ensivastetyökalun, voidaan nostaa kunnonvalvonnan tehokkuutta merkittävästi. MLT:n kunnonvalvontammattilaisten osaamisen ja selkeiden Nivia-raporttien avulla tiedät kuinka koneesi voivat.

“FRT-työkalun ylivoimaisia etuja ovat helppous, luotettavuus ja nopeus. FRT-tekoälyn avulla voimme seuloa värähtelyn mittausdatasta minuuteissa ne koneet, joihin on syytä  keskittää enemmän huomiota ja analysoijan resursseja. Voimme tarjota asiakkaillemme tietoa koneiden tilasta heti mittauksien jälkeen.  NiVia on nyt siis laajennettu palvelukonsepti, joka avaa uuden aikakauden kunnonvalvonnassa!” -kertoo Christoffer Eriksson, CEO MLT Maskin och Laserteknik AB.

Nivian periaate:
1. Asiakas suorittaa reittimittaukset luotettavan ja nopean Vibscanner2-värähtelynmittarin avulla
2. Mittauksen jälkeen asiakas saa FRT-ensivasteraportin heti käytöönsä
3. MLT:n värähtelyasiantuntija toimittaa Nivia-raportin selkeiden toimenpidesuosituksien kanssa

Lue lisää NiVia-palvelusta.

FRT – First Response Tool on tekoälyyn perustuva ensivastetyökalu, jonka avulla voidaan analysoida pyörivien koneiden kuntoa ja seuloa ne koneet jotka vaativat toimenpiteitä.

 

Lisätietoja Nivia-palvelu:
Teemu Ritvanen
Toimitusjohtaja
teemu.ritvanen@mltfinland.fi
050 564 8640

Lisätietoja FRT-ensivaste:
Aki Karuveha
CEO
aki.karuveha@asensiot.com
040 138 5900

 

27

Aug

MLT Frisbeegolf Open

Meillä on ilo ja kunnia kutsua asiakkaita ja yhteistyökumppaneita MLT Frisbeegolf Open -kisoihin! Kisat järjestetään...

Lue lisää

03

Jun

Jukkola Systems valitsee Prüftechnikin linjauslaitteen

Jukkola Systems Oy satsaa Prüftechnikin Optalign touch -linjauslaitteeseen. Uudella laserin avulla voidaan entistä monipuolisemmin suorittaa...

Lue lisää

15

Mar

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla....

Lue lisää
logo