Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Tekoäly osana Nivia-kunnonvalvontaa

MLT:n Nivia-kunnonvalvontapalvelu on uudistunut! Niviassa on käytössä FRT-tekoäly, jonka avulla värähtelydatan analysointi nopeaa ja helppoa. Nivia ja FRT-ensivaste antavat välittömästi tärkeää tietoa koneiden kunnosta kaikille kunnossapidon parissa toimijoille. Suoritat vain mittaukset - ensimmäinen raportti vain minuuteissa.

NiVia on kunnonvalvontaan räätälöity palvelukokonaisuus, jonka avulla valvontaan pohjoismaisten asiakkaiden tuhansia koneita jo vuosien ajan, ja määrä kasvaa koko ajan. Yhdistämällä uudistuneeseen Nivia-palveluun Asensiot Oy:n kehittämän FRT-ensivastetyökalun, voidaan nostaa kunnonvalvonnan tehokkuutta merkittävästi. MLT:n kunnonvalvontammattilaisten osaamisen ja selkeiden Nivia-raporttien avulla tiedät kuinka koneesi voivat.

“FRT-työkalun ylivoimaisia etuja ovat helppous, luotettavuus ja nopeus. FRT-tekoälyn avulla voimme seuloa värähtelyn mittausdatasta minuuteissa ne koneet, joihin on syytä  keskittää enemmän huomiota ja analysoijan resursseja. Voimme tarjota asiakkaillemme tietoa koneiden tilasta heti mittauksien jälkeen.  NiVia on nyt siis laajennettu palvelukonsepti, joka avaa uuden aikakauden kunnonvalvonnassa!” -kertoo Christoffer Eriksson, CEO MLT Maskin och Laserteknik AB.

Nivian periaate:
1. Asiakas suorittaa reittimittaukset luotettavan ja nopean Vibscanner2-värähtelynmittarin avulla (tai VibXpert II-analysaattori)
2. Mittauksen jälkeen asiakas saa FRT-ensivasteraportin heti käytöönsä
3. MLT:n värähtelyasiantuntija toimittaa Nivia-raportin selkeiden toimenpidesuosituksien kanssa

Lue lisää NiVia-palvelusta.

FRT – First Response Tool on tekoälyyn perustuva ensivastetyökalu, jonka avulla voidaan analysoida pyörivien koneiden kuntoa ja seuloa ne koneet jotka vaativat toimenpiteitä.

 

Lisätietoja Nivia-palvelu:
Teemu Ritvanen
Toimitusjohtaja
teemu.ritvanen@mltfinland.fi
050 564 8640

Lisätietoja FRT-ensivaste:
Aki Karuveha
CEO
aki.karuveha@asensiot.com
040 138 5900

 

03

Apr

MLT mukana Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa

Pohjoisen suurin teollisuustapahtuma järjestetään jälleen 22. – 23.5.2024 Ouluhallissa. Tapahtuma on suunnattu pohjoisen Suomen teollisuuden...

Lue lisää

02

Apr

MLT mukana värähtelyklinikalla Tampereella 17.4.-18.4.2024

Värähtelyklinikka tarjoaa kahden päivän aikana erinomaisia puheenvuoroja kunnonvalvonnan ammattilaisille. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat juurisyyanalyysit ja...

Lue lisää

02

Apr

CASE: Valmet Technologies Oy Rautpohja

Jyväskyläläinen mittatalo MLT Machine & Laser Technology Oy on tuonut markkinoille uuden kannettavan 3D-skannerin, joka...

Lue lisää
logo logo