Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT Open Doors ja Frisbeegolf Open -kisat

Meillä on ilo ja kunnia kutsua asiakkaita ja yhteistyökumppaneita MLT:n uusien tilojen avajaisiin keskiviikkona 5.6.2019! Luvassa on uusien tuotteiden julkaisuja ja MLT Frisbeegolf Open -kisat ja sen jälkeen tietysti saunotaan. Lue lisää ohjelmasta alla. TERVETULOA!

MLT on muuttanut uusin  tiloihin ja on aika juhlistaa sitä avajaisien merkeissä. Siksi haluamme kutsua teidät kylään tutustumaan MLT:n toimintaan, uusiin 3D-skannereihin ja muihin uusimpiin mittalaitteisiin, mittausdemoihin ja MLT:n palveluihin. 

Päivän aikana kahvipannu on kuumana ja tarjolla lounasta.  Iltapäivästä on luvassa Frisbeegolf-kisa, jonka jälkeen saunomme MLT:llä! Voit tulla vain lounalle tai piipahtamaan kahville , ilmoittautumislinkki alla.

Aikataulu:
Klo 11     Ovet auki, tervetuloa!
Klo 11-13   Lounasta MLT:n tiloissa (Ylistönmäentie 24, A-rappu)
Klo 14   Iltapäiväkahvit
Klo 16  Kokoontuminen MLT Frisbeegolf Open -kisoihin (Huhtasuon Frisbeegolf-rata) Huhtasuon koulun parkkipaikalla (katuosoite Huhta)
Klo 18   Sauna kuumana Ylistömäen tiloissa (Ylistönmäentie 31)
Klo 19   Iltapalaa saunan yhteydessä
Klo 23   Sauna sammuu…

ILMOITTAUTUMINEN – PAINA PUNAISTA LAATIKKOA ALLA:
(HUOM. Frisbeegolfin radaksi vaihtunut Huhtasuo)

OHJE PERILLE JA AUTOPAIKOILLE:

 

MLT FRISBEEGOLF OPEN 2019 -kilpailukutsu

Nyt jo neljättä vuotta järjestettävä MLT Fribakisa järjestetään tänä vuonna Huhtasuon frisbeegolf-radalla (HUOMAA MUUTOS! Ei Kuokkalassa). Kisa on kaikille avoin ja vaikka et olisi frisbeegolfia aiemmin harrastanut, niin opastuksen ja pelivälineet tarjoaa MLT. Valitse sarjasi ja tule rohkeasti mukaan!

Sarjat: Avoin, Harraste ja Masters (40 v. tai yli)
Ajankohta: Keskiviikkona 5.6.2019 klo 16:00
Kisapaikka: Huhtasuon Frisbeegolf-rata, katuosoite Huhta, Jyväskylä. Rata heitetään kaksi kertaa.

Lähtö MLT:ltä klo 15:45 ja kokoontuminen Huhtasuolla koulun parkkipaikalla! HUOMAA RATA ON VAIHTUNUT  – älä mene Kuokkalaan!-)

Aiempien vuosien voittajat:

2018     Markku Kivelä, Valmet (Avoin),  Jani Maahi, Elomatic (Harraste)
2017     Harri Aaltonen, MLT (Avoin)
2016     Harri Aaltonen, MLT(Avoin)

15

Mar

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaamin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla....

Lue lisää

15

Dec

Uusi edustus: TM Induction heating

Olemme saaneet TM Induction Heatingin uuden sukupolven Suretherm-induktiiviset lämmittimet edustukseen ja valikoimamme laajenee etenkin isojen...

Lue lisää

11

Nov

Tekoäly osana Nivia-kunnonvalvontaa

MLT:n Nivia-kunnonvalvontapalvelu on uudistunut! Niviassa on käytössä FRT-tekoäly, jonka avulla värähtelydatan analysointi nopeaa ja helppoa. Nivia...

Lue lisää
logo