Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla. MLT:n uusin vahvistus Tero Laaksonen aloitti mittausinsinöörinä 15.3.2021. Tervetuloa MLT:lle Tero!

Tero Laaksonen on vahvistaa MLT:n mittaustiimiä ja Teron työtehtäviin kuuluvat mm. Nivia-kunnonvalvontapalvelut, on-site värähtelymittaukset ja analyysit, kenttätasapainotukset, IRIS M -liikkeenvahvistuskuvaukset, kytkimien laserlinjaukset sekä telojen linjausmittaukset Paralign-teknologialla.

Terolla on pitkä kokemus paperikoneista ja ennakoivasta kunnossapidosta sekä luotettavuustekniikoista. Rautainen osaaminen kunnonvalvonnan eri toiminnoista, kuten värähtelymittaukset, etäanalysoinnit ja voiteluhuolto. Tero tuntee myös ERP-järjestelmien roll-outit.

Tervetuloa mukaan MLT:lle Tero!

27

Aug

MLT Frisbeegolf Open

Meillä on ilo ja kunnia kutsua asiakkaita ja yhteistyökumppaneita MLT Frisbeegolf Open -kisoihin! Kisat järjestetään...

Lue lisää

03

Jun

Jukkola Systems valitsee Prüftechnikin linjauslaitteen

Jukkola Systems Oy satsaa Prüftechnikin Optalign touch -linjauslaitteeseen. Uudella laserin avulla voidaan entistä monipuolisemmin suorittaa...

Lue lisää

15

Mar

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla....

Lue lisää
logo