Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla. MLT:n uusin vahvistus Tero Laaksonen aloitti mittausinsinöörinä 15.3.2021. Tervetuloa MLT:lle Tero!

Tero Laaksonen on vahvistaa MLT:n mittaustiimiä ja Teron työtehtäviin kuuluvat mm. Nivia-kunnonvalvontapalvelut, on-site värähtelymittaukset ja analyysit, kenttätasapainotukset, IRIS M -liikkeenvahvistuskuvaukset, kytkimien laserlinjaukset sekä telojen linjausmittaukset Paralign-teknologialla.

Terolla on pitkä kokemus paperikoneista ja ennakoivasta kunnossapidosta sekä luotettavuustekniikoista. Rautainen osaaminen kunnonvalvonnan eri toiminnoista, kuten värähtelymittaukset, etäanalysoinnit ja voiteluhuolto. Tero tuntee myös ERP-järjestelmien roll-outit.

Tervetuloa mukaan MLT:lle Tero!

08

Aug

Värähtely- ja linjauslaitteiden vaihtokampanja

Prüftechnik-vaihtokampanjan aikana voit vaihtaa vanhan kytkimenlinjauslaserin tai värähtelymittarin uuteen ja nykyaikaiseen Prüftechnik-mittalaitteeseen. Kampanja on voimassa...

Lue lisää

27

May

MLT on jälleen Creaformin strateginen partneri

MLT vastaa Creaformin 3D-skannerien myynnistä, huolloista ja koulutuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jo vuodesta 2014...

Lue lisää

07

Jun

MLT Frisbeegolf Open 2022 - tulokset

MLT Frisbeegolf Open 2022 kisailtiin kahdessa sarjassa - Avoin ja Harraste. Vaikka sääennuste povasi paikoin...

Lue lisää
logo logo