Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Jukkola Systems valitsee Prüftechnikin linjauslaitteen

Jukkola Systems Oy satsaa Prüftechnikin Optalign touch -linjauslaitteeseen. Uudella laserin avulla voidaan entistä monipuolisemmin suorittaa koneasennuksia asiakastehtaillaan. MLT piti myös 1 päivän koulutuksen, joka sisälsi linjauksen teorian ja tiukkoja käytännön harjoituksia. MLT onnittelee Jukkolaa ja kiittää luottamuksesta!

Jukkola Systems Oy on perustettu vuonna 2007, nykyisin työllistää yli 15 henkilöä ja liikevaihto on 5,5M€.  Jukkola tekee tiivistä yhteistyötä KSB:n kanssa, joka on johtava pumppujen, venttiilien ja niihin liittyvien järjestelmien toimittaja maailmassa.   SIEMENS-sähkömoottorit ja VACON-taajuusmuuttajat  ovat myös myös yrityksen kulmakivituotteita. Jukkola tarjoaa myynti-, huolto- ja kunnossapitopalveluita  ja toimipaikat sijaitsevat Kokkolassa ja Jyväskylässä. 

MLT toimitus sisälsi Optalign touch -laserlinjauslaitteen ja 1 päivän linjauskoulutuksen Kokkolan toimipisteellä. Linjauksen teorian  ja mittalaitteen läpikäymisen jälkeen Jukkolan henkilöstö perehtyi Optalign touchin käyttämiseen ja ominaisuuksiin käytännön harjoituksien avulla.

MLT toivottaa Jukkolan huoltoasentajille onnistuneita kytkimenlinjauksia!

Lisätietoja:
Jukkola Systems Oy:n huolto-sivut
Optalign touch-linjauslaite
MLT koulutukset

 

08

Aug

Värähtely- ja linjauslaitteiden vaihtokampanja

Prüftechnik-vaihtokampanjan aikana voit vaihtaa vanhan kytkimenlinjauslaserin tai värähtelymittarin uuteen ja nykyaikaiseen Prüftechnik-mittalaitteeseen. Kampanja on voimassa...

Lue lisää

27

May

MLT on jälleen Creaformin strateginen partneri

MLT vastaa Creaformin 3D-skannerien myynnistä, huolloista ja koulutuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jo vuodesta 2014...

Lue lisää

07

Jun

MLT Frisbeegolf Open 2022 - tulokset

MLT Frisbeegolf Open 2022 kisailtiin kahdessa sarjassa - Avoin ja Harraste. Vaikka sääennuste povasi paikoin...

Lue lisää
logo logo