Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

IRIS M -käyttäjäpäiville hyvä vastaanotto

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyt IRIS M -käyttäjäpäivät pidettiin Jyväskylässä 6-7.10.2022. Käytännön vinkkien ja oikean elämän Case-esimerkkien lisäksi keskityttiin liikkeenvahvistuskuvauksen mahdollisuuksiin, haasteisiin ja uusiin ominaisuuksiin.

Liikkeenvahvistuskuvauksen käyttäjäpäivillä Jyväskylässä oli jaossa asiantuntijavinkkejä sekä ideoita ja työkaluja värähtelyjen kuvaukseen,  analysointiin ja ongelmaratkaisuun. Tapaamisessa äänessä olivat IRIS M käyttäjät ympäri Suomea mielenkiintoisien tosielämän CASE-esimerkkien kanssa.

Katsauksen liikkeenvahvistuskuvauksen historiaan ja tulevaisuuden näkymiin saimme IRIS M -kuvauksen keksijältä ja visionääriltä Jeff Hayltä (CEO of RDI Technologies Inc. USA). Jeff osallistui tapaamiseen etänä.

Suurta mielenkiintoa Jeff Hayn esityksessä herätti IRIS M -tuoteperheen uusin tulokas Stereo Vision, jolla voidaan nyt myös mitata värähtelyn kolmas suunta eli Z. Lue lisää IRIS M -kotisivuilta.

Käyttäjäpäivillä suurimmassa roolissa olivat case-esimerkit eri tehtailta ja ne herättivät vilkasta keskustelua osallistujien kesken. Kävimme läpi myös liikkeenvahvistuskuvauksen eri käyttökohteita ja minkälaisia haasteista kuvauksia tehdessä voi olla.

Katso IRIS M -päivien ohjelma ja case-tapaukset täältä.

MLT kiittää kaikkia käyttäjäpäiville osallistuneita! Tapaamisen tärkein tavoite saavutettiin, joka oli osaamisen ja kokemuksien jakaminen muille IRIS M -käyttäjille ja liikkeenvahvistuskuvauksesta kiinnostuneille.

Nähdään kentällä liikkeenvahvistuksen parissa ja viimeistään vuoden 2023 käyttäjäpäivillä.

LISÄTIETOJA:
Harri Aaltonen, 050 585  9960, harri.aaltonen@mltfinland.fi
Teemu Ritvanen, 050 564 8640, teemu.ritvanen@mltfinland.fi

18

Oct

IRIS M -käyttäjäpäiville hyvä vastaanotto

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyt IRIS M -käyttäjäpäivät pidettiin Jyväskylässä 6-7.10.2022. Käytännön vinkkien ja oikean elämän...

Lue lisää

08

Aug

Värähtely- ja linjauslaitteiden vaihtokampanja

Prüftechnik-vaihtokampanjan aikana voit vaihtaa vanhan kytkimenlinjauslaserin tai värähtelymittarin uuteen ja nykyaikaiseen Prüftechnik-mittalaitteeseen. Kampanja on voimassa...

Lue lisää

27

May

MLT on jälleen Creaformin strateginen partneri

MLT vastaa Creaformin 3D-skannerien myynnistä, huolloista ja koulutuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jo vuodesta 2014...

Lue lisää
logo logo