Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Todellinen kopio historiallisista ovista Dørfabrikken Vatnestrøm kanssa

"Hieman paremmat ovet - vuodesta 1948" -iskulauseen omaava ovitehdas Dørfabrikken Vatnestrøm auttaa säilyttämään historiallisen ilmeen, mutta samalla uudet ovet ovat turvallisempia, parempi palonkestävyys ja suojaus. Sisaryhtiömme Norjassa sai hienon tilaisuuden 3D-mallintaa vanhan historiallisen oven.

Asiakaskertomus Norjasta:
Vanhoista ja historiallisista ovista puuttuu tunkeutumissuoja tulipalon sattuessa ja useimmissa tapauksissa ne vaimentavat hyvin vähän ääntä. Uudistamalla talojen, asuntojen ja kerrostalojen ovia lisätään turvallisuutta ja palonkestävyyttä paremman äänenvaimennuksen ja energiatehokkuuden lisäksi.

Vanhojen kauniiden ovien kopioimisen haasteena on, että niissä on uskomattomia koristeita, joita ei voi helposti mitata ja piirtää paperille. Joissakin valituissa erikoisprojekteissa MLT Norja on auttanut Dørfabrikken Vatnestrømiä 3D-skannauksessa, jotta kopioista saadaan mahdollisimman tarkkoja.

Katso koko prosessi lyhyesti alta:

 

”Me Dørfabrikken Vatnestrømissä työskentelemme jatkuvasti automatisoidaksemme suurempia osia rakennus- ja tuotantoprosessista CNC-ohjatuilla koneillamme.”

”3D-skannaus säästää työtä, kun mitataan monimutkaista sisustusta. Jos mittaamme käsin, tämä on piirrettävä uudelleen, mikä voi viedä paljon aikaa.”

”Tässä tapauksessa koko ovi on monimutkainen, ja vain ovilehti pitäisi vaihtaa, kun taas karmi ja kaikki muu jäävät. Vanhassa talossa on monia vääristymiä, ja 3D-skannauksella saat kaiken sisustuksen, mukaan lukien 100% identtisen ovilevyn. Haluamme aina toimittaa tuotteen mahdollisimman lähellä alkuperäistä antikvariaattisesta näkökulmasta, ja silloin geometrian on oltava tarkka”
-Vidar Brænden, myyntimies Itä-Norja/Oslo. Suunnittelee erikois- ja EI30 palo-ovia.

Go!SCAN SPARKin avulla olemassa oleva ovi skannataan nopeasti ja tarkasti, ja tarvittaessa myös värit ja tekstuurit voidaan skannata. Hyödyllinen, jos esimerkiksi haluat kirjoittaa muistiinpanoja suoraan ovilehteen.

Skannaustiedostoja voidaan käyttää lähtökohtana uusien 3D-mallien piirtämiseen tai suoraan koneistuksen ohjeena.

Tässä nähdään yksityiskohta 3D-skannauksesta ja jyrsinkoneen aihio päällekkäin kaistojen rakentamista varten.

Lisätietoja:
Alkuperäinen juttu: MLT Norja asiakascase (no)
Ovitehdas Dørfabrikken nettisivuille tästä

17

Aug

Olemme mukana Alihankintamessuilla

Olemme tänäkin vuonna Alihankintamessuilla Tampereella 26.-28.9. Alihankintamessut on Suomen johtava teollisuustapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin...

Lue lisää

13

Jun

MLT Frisbeegolf Open 2023 – tulokset

MLT Frisbeegolf Open 2023 kisailtiin kolmessa eri sarjassa - avoin ja harraste sekä masters. Tapahtuma...

Lue lisää

24

May

Fluken vaihtotarjouskampanja on nyt käynnissä

Fluke-Prüftechnik -vaihtokampanjan aikana voit vaihtaa vanhan kytkimenlinjauslaserin tai värähtelymittarin uuteen ja nykyaikaiseen Prüftechnik-mittalaitteeseen. Kampanja on...

Lue lisää
logo logo