Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

MLT on jälleen Creaformin strateginen partneri

MLT vastaa Creaformin 3D-skannerien myynnistä, huolloista ja koulutuksista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Jo vuodesta 2014 alkaen olemme olleet Creaformin toimittaja korkeimmailla mahdollisella statuksella, joka on Strategic Partner.

MLT:n osallistui Creaformin myyntipäiville Kanadan Quebecissä 24-26.5.2022 ja saimme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Tämän vuoden tapahtuma oli erityisen juhlava, koska Creaform juhlisti samalla 20-vuotista taivaltaan.

MLT:n Suomen, Ruotsin ja Norjan edustajat olivat mukana Creaformin päätapahtumassa ja samalla saivat viimeisintä tietoa 3D-skannauksen uutuuksista ja pääsivät tapaamaan kollegoitaan muista maista. Mieleenpainuna hetkenä oli MLT:lle jaetut Strategic Partner -diplomit, jotka vastaanottivat Suomen MLT:n Markus Kähkönen (kuvassa toinen oikealta) ja Ruotsin kollegat Kristoffer Axelsson ja Andreas Uneryd (toinen ja kolmas vasemmalta).

Creaformin myyntipäivät olivat monipuolinen tapahtuma tuote-esittelyjen, skannaus-luentojen, illallisen ja muiden iltaohjelmien osalta. Katso myyntipäivien esittely-video ja astu mukaan Creaform-maailmaan!

MLT onnittelee 20-vuotista Creaformia ja tästä on hyvä jatkaa tulevien vuosien yhteistä menestystarinaa!

20

Feb

Olemme mukana Konepajamessuilla Tampereella

Maaliskuussa 2024 Tampereella Pajan trilogia - Kone, Hitsi ja 3D. Kevään kokonaisuudessa Konepaja, Nordic Welding...

Lue lisää

20

Feb

MLT:n uusin vahvistus on nyt valittu

MLT:n uusi rekrytointi on kunnonvalvonnan tiimiin on päättynyt. Positioon tuli paljon hyviä hakijoita, ja valitamme...

Lue lisää

15

Nov

Creaformin ylläpitosopimukset uudistuvat

Tulevaisuudessa Creaformin ylläpitosopimus on entistäkin asiakaslähtöisempi. Voit valita joko Basic- tai Select-mallin ja mukauttaa sopimuksesi...

Lue lisää
logo logo