Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Olemme mukana Alihankintamessuilla

Olemme tänäkin vuonna Alihankintamessuilla Tampereella 26.-28.9. Alihankintamessut on Suomen johtava teollisuustapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma. Tänä vuonna teemana on Globally Local, joka kietoo teollisuuden maailmaa yhteen paikallisesta tuotannosta kansainväliseen yhteistyöhön.

Tervetuloa vierailulle Alihankinta 2023 Messuille Tampereelle!

Alihankinta on johtava teollisuuden messutapahtuma Suomessa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden innovaatioihin sekä teollisuuden ICT-ratkaisuihin.

Tämän vuoden Alihankinta-tapahtuma keskittyy teemaan “Globally Local”, joka korostaa maailmanlaajuista näkökulmaa paikallisella otteella. Tulemme esittelemään tuotteitamme ja osaamistamme kunnonvalvonnan sekä 3D-skannauksen saralla.

Vuoden 2022 messuosastomme.

 

Esittelemme messuilla uutena tuotteena innovatiivisen PureSignal värähtelyanturin. Tämä huippuluokan langaton kunnonvalvonta ratkaisu on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja tarkkuutta teollisuuden sovelluksissa. PureSignal-värähtelyanturimme avulla pystytään analysoimaan koneiden kuntoa entistä tarkemmin ja luotettavammin. Tähän pääset tutustumaan heti tiistaina klo 14.00 osastollamme.  Good Vibes Only!

Odotamme innolla tapaavamme teollisuuden alan ammattilaisia, yrityksiä, asiantuntijoita ja päättäjiä tapahtuman aikana. Tule tutustumaan osastoomme, keskustelemaan kanssamme ja saamaan lisätietoa PureSignal-värähtelyanturista sekä muista tuotteista ja palveluistamme.

Seuraa meitä linkkarissa niin pysyt ajan tasalla. Meitä seuraamaan pääset tästä.

Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä teollisuuden tulevaisuutta!

Tapahtuman tiedot:
Päivämäärä: 26.9.-28.9.2023
Aika: TI-KE 9-17, to 9-16
Paikka: Tampereen messu- ja urheilukeskus
Messuosasto: C222

Lisätietoja Alihankinta 2023 -tapahtumasta tästä.

15

Nov

Creaformin ylläpitosopimukset uudistuvat

Tulevaisuudessa Creaformin ylläpitosopimus on entistäkin asiakaslähtöisempi. Voit valita joko Basic- tai Select-mallin ja mukauttaa sopimuksesi...

Lue lisää

09

Oct

Olemme mukana Teknologia-messuilla 7.-9.11.2023

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina...

Lue lisää

09

Oct

Avoin paikka mittausinsinöörille

Kiinnostaako mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit, huippuluokan teknologia ja asiakkaiden auttaminen? Jos kyllä, niin hae MLT:lle,...

Lue lisää
logo logo