Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Pansion Teollisuuspalvelu Oy valitsee Vibscanner2-värähtelykeräimen

Vibscanner2 -reittikeräin on Pansion Teollisuuspalvelun kunnonvalvonnan ratkaisu tuleville vuosille. Luotettavan ja nopean mittauksen avulla on mahdollista suorittaa käyttäjäperusteista kunnonvalvontaa tehokkaasti.

Pansion Teollisuuspalvelu Oy on pitkänlinjan monipuolinen kunnossapidon palveluntarjoaja Turun seudulla. Pansion palveluihin kuuluvat huolto-ja asennustöiden lisäksi myös kunnonvalvonta- ja värähtelymittauspalvelut.

Prüftechnikin mittalaitteet ovat olleet Pansion Teollisuuspalvelulle tuttuja jo vuosien ajan. Käytössä on ollut mm. kehittynyt Rotalign Ultra -kytkimien laserlinjauslaite pumppujen ja sähkömoottorien koneasennuksiin.

Pansion Teollisuuspalvelun tavoitteena on entisestään kasvattaa kunnovalvonnan palveluja ja tehokkuutta asiakastehtaissa. Pansiolle toimitettiin 2 kappaletta Vibscanner2 -reittimittausjärjestelmää sekä Vibcode -anturit ja mittanippoja.

Vibscanner2:n avulla määräaikaiset värähtelymittausreitit voidaan suorittaa luotettavasti asiakkaan toimesta. Täten aikaa jää entistä enemmän mittauksien  analysointiin ja raportointiin, kertoo Pansion Teollisuuspalvelun teknologiapäälikkö Joonas Rautakoski.
“Toinen järjestelmistä toimitetaan asiakkaamme käyttöön ja he tekevät määräajoin mittausreitit ja me Pansion Teollisuuspalvelussa hoidamme  analysoinnin ja raportoinnin. Näin voimme entistä paremmin palvella nykyisiä ja uusia asiakkaimme” sanoo Joonas Rautakoski.

MLT onnittelee Pansion Teollisuuspalvelua uusien mittalaitteiden johdosta ja pidetään koneet pyörimässä!

 

 

27

Aug

MLT Frisbeegolf Open

Meillä on ilo ja kunnia kutsua asiakkaita ja yhteistyökumppaneita MLT Frisbeegolf Open -kisoihin! Kisat järjestetään...

Lue lisää

03

Jun

Jukkola Systems valitsee Prüftechnikin linjauslaitteen

Jukkola Systems Oy satsaa Prüftechnikin Optalign touch -linjauslaitteeseen. Uudella laserin avulla voidaan entistä monipuolisemmin suorittaa...

Lue lisää

15

Mar

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla....

Lue lisää
logo