Yhteystiedot
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Pansion Teollisuuspalvelu Oy valitsee Vibscanner2-värähtelykeräimen

Vibscanner2 -reittikeräin on Pansion Teollisuuspalvelun kunnonvalvonnan ratkaisu tuleville vuosille. Luotettavan ja nopean mittauksen avulla on mahdollista suorittaa käyttäjäperusteista kunnonvalvontaa tehokkaasti.

Pansion Teollisuuspalvelu Oy on pitkänlinjan monipuolinen kunnossapidon palveluntarjoaja Turun seudulla. Pansion palveluihin kuuluvat huolto-ja asennustöiden lisäksi myös kunnonvalvonta- ja värähtelymittauspalvelut.

Prüftechnikin mittalaitteet ovat olleet Pansion Teollisuuspalvelulle tuttuja jo vuosien ajan. Käytössä on ollut mm. kehittynyt Rotalign Ultra -kytkimien laserlinjauslaite pumppujen ja sähkömoottorien koneasennuksiin.

Pansion Teollisuuspalvelun tavoitteena on entisestään kasvattaa kunnovalvonnan palveluja ja tehokkuutta asiakastehtaissa. Pansiolle toimitettiin 2 kappaletta Vibscanner2 -reittimittausjärjestelmää sekä Vibcode -anturit ja mittanippoja.

Vibscanner2:n avulla määräaikaiset värähtelymittausreitit voidaan suorittaa luotettavasti asiakkaan toimesta. Täten aikaa jää entistä enemmän mittauksien  analysointiin ja raportointiin, kertoo Pansion Teollisuuspalvelun teknologiapäälikkö Joonas Rautakoski.
“Toinen järjestelmistä toimitetaan asiakkaamme käyttöön ja he tekevät määräajoin mittausreitit ja me Pansion Teollisuuspalvelussa hoidamme  analysoinnin ja raportoinnin. Näin voimme entistä paremmin palvella nykyisiä ja uusia asiakkaimme” sanoo Joonas Rautakoski.

MLT onnittelee Pansion Teollisuuspalvelua uusien mittalaitteiden johdosta ja pidetään koneet pyörimässä!

 

 

11

Nov

Tekoäly osana Nivia-kunnonvalvontaa

MLT:n Nivia-kunnonvalvontapalvelu on uudistunut! Niviassa on käytössä FRT-tekoäly, jonka avulla värähtelydatan analysointi nopeaa ja helppoa. Nivia...

Lue lisää

08

Oct

Värähtely- ja linjauslaitteiden vaihtokampanja

Fluken vaihtokampanjan aikana voit vaihtaa vanhan kytkimenlinjauslaserin tai värähtelymittarin uuteen ja nykyaikaiseen Prüftechnik-mittalaitteeseen. Kampanja on...

Lue lisää

14

Sep

MLT Frisbeegolf 2020 tulokset

Vuoden 2020 MLT Frisbeegolf Open pidettiin Jyväskylässä Kuokkalan 9-väyläisellä radalla, joka kierrettiin kaksi kertaa. Tänä...

Lue lisää
logo