Ota yhteyttä

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Pansion Teollisuuspalvelu Oy valitsee Vibscanner2-värähtelykeräimen

Vibscanner2 -reittikeräin on Pansion Teollisuuspalvelun kunnonvalvonnan ratkaisu tuleville vuosille. Luotettavan ja nopean mittauksen avulla on mahdollista suorittaa käyttäjäperusteista kunnonvalvontaa tehokkaasti.

Pansion Teollisuuspalvelu Oy on pitkänlinjan monipuolinen kunnossapidon palveluntarjoaja Turun seudulla. Pansion palveluihin kuuluvat huolto-ja asennustöiden lisäksi myös kunnonvalvonta- ja värähtelymittauspalvelut.

Prüftechnikin mittalaitteet ovat olleet Pansion Teollisuuspalvelulle tuttuja jo vuosien ajan. Käytössä on ollut mm. kehittynyt Rotalign Ultra -kytkimien laserlinjauslaite pumppujen ja sähkömoottorien koneasennuksiin.

Pansion Teollisuuspalvelun tavoitteena on entisestään kasvattaa kunnovalvonnan palveluja ja tehokkuutta asiakastehtaissa. Pansiolle toimitettiin 2 kappaletta Vibscanner2 -reittimittausjärjestelmää sekä Vibcode -anturit ja mittanippoja.

Vibscanner2:n avulla määräaikaiset värähtelymittausreitit voidaan suorittaa luotettavasti asiakkaan toimesta. Täten aikaa jää entistä enemmän mittauksien  analysointiin ja raportointiin, kertoo Pansion Teollisuuspalvelun teknologiapäälikkö Joonas Rautakoski.
“Toinen järjestelmistä toimitetaan asiakkaamme käyttöön ja he tekevät määräajoin mittausreitit ja me Pansion Teollisuuspalvelussa hoidamme  analysoinnin ja raportoinnin. Näin voimme entistä paremmin palvella nykyisiä ja uusia asiakkaimme” sanoo Joonas Rautakoski.

MLT onnittelee Pansion Teollisuuspalvelua uusien mittalaitteiden johdosta ja pidetään koneet pyörimässä!

 

 

20

Feb

Olemme mukana Konepajamessuilla Tampereella

Maaliskuussa 2024 Tampereella Pajan trilogia - Kone, Hitsi ja 3D. Kevään kokonaisuudessa Konepaja, Nordic Welding...

Lue lisää

20

Feb

MLT:n uusin vahvistus on nyt valittu

MLT:n uusi rekrytointi on kunnonvalvonnan tiimiin on päättynyt. Positioon tuli paljon hyviä hakijoita, ja valitamme...

Lue lisää

15

Nov

Creaformin ylläpitosopimukset uudistuvat

Tulevaisuudessa Creaformin ylläpitosopimus on entistäkin asiakaslähtöisempi. Voit valita joko Basic- tai Select-mallin ja mukauttaa sopimuksesi...

Lue lisää
logo logo