Ota yhteyttä
Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Pansion Teollisuuspalvelu Oy valitsee Vibscanner2-värähtelykeräimen

Vibscanner2 -reittikeräin on Pansion Teollisuuspalvelun kunnonvalvonnan ratkaisu tuleville vuosille. Luotettavan ja nopean mittauksen avulla on mahdollista suorittaa käyttäjäperusteista kunnonvalvontaa tehokkaasti.

Pansion Teollisuuspalvelu Oy on pitkänlinjan monipuolinen kunnossapidon palveluntarjoaja Turun seudulla. Pansion palveluihin kuuluvat huolto-ja asennustöiden lisäksi myös kunnonvalvonta- ja värähtelymittauspalvelut.

Prüftechnikin mittalaitteet ovat olleet Pansion Teollisuuspalvelulle tuttuja jo vuosien ajan. Käytössä on ollut mm. kehittynyt Rotalign Ultra -kytkimien laserlinjauslaite pumppujen ja sähkömoottorien koneasennuksiin.

Pansion Teollisuuspalvelun tavoitteena on entisestään kasvattaa kunnovalvonnan palveluja ja tehokkuutta asiakastehtaissa. Pansiolle toimitettiin 2 kappaletta Vibscanner2 -reittimittausjärjestelmää sekä Vibcode -anturit ja mittanippoja.

Vibscanner2:n avulla määräaikaiset värähtelymittausreitit voidaan suorittaa luotettavasti asiakkaan toimesta. Täten aikaa jää entistä enemmän mittauksien  analysointiin ja raportointiin, kertoo Pansion Teollisuuspalvelun teknologiapäälikkö Joonas Rautakoski.
“Toinen järjestelmistä toimitetaan asiakkaamme käyttöön ja he tekevät määräajoin mittausreitit ja me Pansion Teollisuuspalvelussa hoidamme  analysoinnin ja raportoinnin. Näin voimme entistä paremmin palvella nykyisiä ja uusia asiakkaimme” sanoo Joonas Rautakoski.

MLT onnittelee Pansion Teollisuuspalvelua uusien mittalaitteiden johdosta ja pidetään koneet pyörimässä!

 

 

15

Mar

MLT:n kunnonvalvontaosasto kasvaa!

MLT:n kunnonvalvonta- ja mittauspalvelut pystyvät nyt entistä tehokkaamin vastaamaan asiakkaittemme kasvaviin tarpeisiin uusimman rekrytoinnin avulla....

Lue lisää

15

Dec

Uusi edustus: TM Induction heating

Olemme saaneet TM Induction Heatingin uuden sukupolven Suretherm-induktiiviset lämmittimet edustukseen ja valikoimamme laajenee etenkin isojen...

Lue lisää

11

Nov

Tekoäly osana Nivia-kunnonvalvontaa

MLT:n Nivia-kunnonvalvontapalvelu on uudistunut! Niviassa on käytössä FRT-tekoäly, jonka avulla värähtelydatan analysointi nopeaa ja helppoa. Nivia...

Lue lisää
logo